Tisdag:

De e helt underbart å va hemma igen! så gött å få ligga i sin egna säng....
Somnade som en stock i söndagskväll..
De tar på krafterna å sitta i en bil i 12 timmar.. iaf på mej inte på elias.. :) men iof så sov han juh ca 9 timmar mer än mej haha..

Han e så duktig min pojk..
Han sover bra å e så glad.. MEN han har kommit till de där me att man inte får lämna honom ensam i ett rum. då börjar han gråta.. uppmärksamhet hela tiden.. men de blir väl så.. eller?
Hans 6e tand har kommit ut nu så nu har han 4 uppe å 2 nere.. men magen har ballat ur totalt på stackarn denna gången.. eller om de kan varit vattnet i norge som gjort de för de e över 5 blöjor om dagen vi byter å han e inte direkt hård.. inte reagerat innan när tänderna kommit men men de kanske börjar nu..

idag hade ja tänkt styra lite i förrådet.. har lite grejjer som ska till tippen oxå. e så tråkigt å samla på sig massa skräp. vill juh ha rent å fint omkring mig.. försöker iaf ha de.

Borde åka ner till Lilla A å se om de kan ta min lugg me.. den e lång nu.. men ska först ge elias gröt när pojkarna vaknat.. sovmorgon för dom idag verkar de som:)

I veckan ska ja äver åka till växjö till henke å carro me pila å elias..
sen e de juh marknad me:) så håller tummarna för att regnet håller sig borta iaf fredagen..eller a lördagen me för då hade ja tänkt kolla läget på själva markanden:)

ikväll tror ja de blir speedwaypremiär för elias..
får se hur de går.. hörselkåpor på så ska de nog gå bra..

ha de bäst kram kram

Kommentarer
Postat av: Louise

Då kanske vi ses, tänkte åka på marknaden ihop med familjen. Har inte varit på 10 år!!!

2011-08-02 @ 18:54:22
URL: http://eveblo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0