Fredag:

Å regnar gör de!
Men vi tog bilen ner till Öf för en sista sångstund innan uppehållet.. de va massa barn idag å några nya
De va en trött elias ja tog med hem därifrån nu. han brukar juh alltid ta en liten tupplur på morgonen då han varit uppe en stund å ätit å stimmat men idag hann han inte me den så tyckte han va duktig som stod ut me massa sång å bus..

hade tänkt åka å handla lite efter de men inte så smidigt om elias stackarn va så trött.. då hänger han väl i kundvagnen..:(
Så får helt enkelt vänta med de tills pappa vaknat..

Annars vet ja att de händer 2 kuliga saker idag..
1- träffa vera för en sväng på stan
2-syster kommer in ikväll å vi ska äta gott...

Tänk va lite vi träffas egentligen. sen ja flyttade hit å speciellt sen ja gick hem för mammaledigt.. annars brukade man juh ses lite i affären men nu e de inte ofta..:( men snart e de semester då kan vi hitta på en massa..

Nehe dags å kolla läget på nätet å sen styra lite

Skulle fått ny spis idag men de körde ihop sig sa han så den kommer nästa vecka:( typiskt men vi klarar oss på dom 3 plattorna som funkar..

ha de gött alla å grattis till er som tar studenten idag


Kommentarer
Postat av: Suzi

Det verkar som att den har flyttat sig 2mm och det räcker tydligen för att riskerna ska minska. Så blir nog vanligt ändå;)

Ja, det tynger på rätt bra nu. Önskar bebis vill komma tidigt!Hur länge låg ni på BB? Håller på med väskan o allt som ska packas! Skit svårt att veta hur mycket som behövs ju!

2011-06-17 @ 23:52:24
URL: http://suzettejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0