tattoo

har tänkt göra nån slags tattuering som symboliserar elias
Antingen nått snyggt med hans namn eller nått som han har ritat å hans namn lite diskret
Men kikade precis lite på google å hittade denna!

Herregud så jäkla besviken ja skulle varitHon ser juh hemsk ut flickan....

ne du ja skulle aldrig våga göra elias ansikte om de inte va nån som typ kat von D eller nån annan asduktig som ja känner till e bra på de

Men som ja känner nu vill ja ha ett barn till i framtiden så ska nog vänta tills ja känner att ja e nöjd med antalet i min familj å göra nått som symboliserar dom ihop..

tror de blir så.. har tyvärr inte så mycke plats över bara för tattuering.. men men de blir där de blir å de blir de de blir:)

Nu sova!

natt natt

Kommentarer
Postat av: Emy

Nejmen USCH vad hemskt! Håller med dig om att ingen skulle få rita av mitt barn om man inte känner någon som kan rita av personer. Det är en konst! Det är en stor skillnad att gära det på papper eller på huden.Tack för grattandet! :) Ja får verkligen hoppas att illamåendet ger sig snart! Men ibland får man skjuta illamåendet åt sidan för att klara av dagen, även om det är tufft.. Men man får glädjas av att llil*n mår bra iaf :)

2011-06-23 @ 13:49:55
URL: http://minskatt.blogg.se/
Postat av: Louise

Nä fy så fult! Andreas är sjukt nöjd med sina så jag kan varmt rekommendera Dennis Larsen på Art of skin. Ansiktena på Edwin och Egon blev kanon, en kopia av kortet.

2011-06-25 @ 07:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0