Tisdag:

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=43475&_ad_is_verified=y

Gå in på denna länken å rösta på min lille pojke i omslagstävlingen:)
Måste ragga röster hihi

Idag blev de en liten promenad i solen och blåsten... fy vilka vindar de va när ja väl kom ut. men vi tog en omväg för att sedan gå upp till wille å cicci..
Där blev de kaffe å en massa skratt... Wille e en för go pojk. massa bus:) han tog en dans me elias oxå..
Elias älskar å stå på fötterna å eftersom han e lite ginglig å så så brukar han dansa me rumpan å wille va inte dålig han heller..:) han tog honom i hans händer sen vinklade dom i takt..:) så gulliga..

Sen blev de en sväng in på maxi innan vi gick hem. Idag va de morot å potatis igen. men han va nog för hungrig för han blev sur efter några skedar så bara å göra iordning ersättning å efter att den slunkit ner så blev de några skedar till.. så han tycker nog inte de e äckligt.. blev ingen efterrätt idag för han va nog för mätt för de iaf..

Nu har honey å ja å Elias varit å köpt persienner till köket.. vid 1-tiden kommer solen å lyser rätt in i köket.. blir både varmt å jobbigt å sitta me den i ögonen när man ska äta.. så nu har älskligen satt upp dom:) blev kanon..

ska ta cykeln ner till solaret sen. va nog ett år sen ja solade nu så får ta de lilla lugna..:)

Imon blir de virserum en sväng.. Ska träffa mammas arbetskamrat som oxå fått barn.. fast hon e ng 2-3 månader äldre..ska bli kul..

kram kram

Kommentarer
Postat av: Style By Elin

Oj jag är så dålig på att förklara, men jag ska försöka. :) Du sätter upp håret i en vanlig låg toffs. Sedan drar du ut hårsnodden så den sitter en bit ner på toffsen. Efter det rullar du in håret in mot huvudet och fäster med hårnålar. Håret på sidorna som inte blir böjd/valk rullar man in och fäster med nålar. Det finns säkert någon bra beskrivning på youtube. :)

2011-03-16 @ 21:17:31
URL: http://stylebyelin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0