Måndag:

inatt blev pluttis täppt i näsan.. han somnade inte i sin säng så han sov hos oss.. IGEN ja vet men ja kan inte låta stackarn ligga där inne ensam å vaken å kämpa med andningen..
Han sov från å till så inte jätte skön sömn för nån av oss..
Håller tummarna för bättre natt i natt.. nu sover han iaf i sin säng efter en flaska välling..

Idag har ja iaf varit å fixat mitt framtida schema.. de kommer bli så att ja kommer va ledig alla måndagar å fick en extra söndag.. jag kommer gå miste om ca 7 timmar i månaden men ja jobbar iof bara en dag å får betalt som 3 måndagar:) så de känns juh gött.. men kommer iaf alltid vara intresserad av å jobba extra nån av dom lediga dagarna..
Men de ska nog gå bra.. skönt att de kunde lösa sig..

Sen middag me honey å elias.. å när han åkte fyrhjulingen till jobbet så tog ja å elias oss en promenad till willys för å köpa te..:) Emmelie kom juh på besök å ja hade inte nått gott te till henne.. eller jo apelsinen e juh asgod men vet inte om hon drack de så köpte jordgubb.. säkert kort:)

efter att vi pratat bort några timmar så åkte hon å ja å elias tog oss upp till pyttan å lucas på en kaffe å lite lek..
Nu har vi båda tagit en dusch å han sover som sagt..

ja hittade nått ja blev frälst i i en tidning hos pyttan..GLASPANEL...
Det är istället för kakel i kök... å i hennes tidning hade dom som ägde huset gjort så man kunde byta själva bilden bakom.. så jäkla tufft..

hittade detta..snyggt va?Nu ska ja titta lite på tv å sen hoppas ja klockan går fort så stora pöjken kommer hem från jobbet.. kram på er alla:)


Kommentarer
Postat av: Cicci

Vi har pratat om att ha glaspanel i köket sen. (visste dock itne att de hette glaspanel :P) En i färäldragruppen har de, fast, de har bara glas över tapeten i massa mönster.. Skitsnyggt! :)Vad sa vi om i morgon, sa vi?

2011-09-12 @ 20:40:39
URL: http://tionolletttio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0