Söndag:

De vart en snabbvisit i växjö me älsklingen i fredagskväll.. lämnade elias i korsberga å han va varm som ett element..de kom bara sådär...
Kändes inte bra å lämna honom hos farmor å farfar men visste han va i goda händer men man ville juh bara hålla om lillen.. han hade 38.5 när vi ringde å kollade hur de va med honom.. Så efter en god kvällsmat på kinan så bar de av hemåt..

Natten va inte kul för stackarn.. han grät å grät å inget fick han i sig. jo vid 12 på natten satt vi å försökte få i honom glass.. trodde de va tänder först å sen pillade han sig i öronen å då trodde ja de va öroninflamation
ringde akuten i eksjö å frågade lite om hur man skulle göra OM de hade varit de men de sa att de endå bara behandlades med alvedon så sålänge han fick i sig de så kunde man inget mer göra..
Igår fick vi för oss att de va halsen som krånglade. men vissa saker fick han i sig å vissa inte..
usch så hemskt å se sitt barn så svag å ledsen.. men han hade iaf lite ork ibland då hans underbara leende kom fram:) syster kom juh inte en sväng igår me så de blev lite promenad å en fika på cecil.. de va kul:)
han behövde juh friskluft han me å vilket underbart väder de varit..

Idag har familjen varit ute 2 gånger å promenerat .. hade gärna tagit en härlig promenad till men nu sover plutt å stora pöjken kör fyrhjulingen.. så de får bli imon..
ska ta å gå ner till Öf imån me lite kläder å se om man blir av me lite.. varje krona e välkommet..:)

Nehe nu ska ja kika vidare på tvn..
hoppas eran helg varit askalas..

kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0