Lite jämförelser

Kelda vaniljsås 250g
 
socker 9.5%
protein 4g
kolhydrater 15g
energi 750 kj/ 180kcal
fett 12g
 
 
 
kesella vanilj 7.5%
 
socker 14%
protein 7.5g
kolhydrater 18g
energi 700 kj/170kcal
fett 12.5
 
de e sjukt mycke mer socker i kesellan å visst finns där mer protein men inte så jättemycke..
så frågan e om man inte unnar sig redig vanlijsås istället för kesella nästa gång de ska ätas äppelkaka..:)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vanlig kesella med lite riven vaniljstång i blir mumma också. Inte så söt men känna mer frisk :) och nyttigt :)
Sen kan ju ju till lite vaniljpulver också.

Ett tips bara ;))

2012-09-20 @ 15:37:02
URL: http://beecko.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0