Vemma

Då va man hemma från Jennie..
intressant fakta om produkter från ett företag som heter Vemma
Köpte ett flak men verve
Får väl se om man blir piggare.. anser juh att ja redan idag äter mycke frukt/grönt så egentligen e detta kanske en lite onödig utgift.. ja får helt enkelt dricka dom när ja känner att ja fått för lite av just frukt/grönt..
tror inte ja har råd å lägga just va 600:-på en dryck ja inte e i JÄTTEbehov av i vardagen

Lite info om de som ja hittat här

En kick av hälsosam energi – när du vill!

I dagens hektiska tider, försöker vi mer än någonsin få mer gjort snabbare.

Så fort vi stiger upp fram till det att vi lägger oss igen, är livet som en film som fastnat i "snabbt framåt" filen.

Nu mer än någonsin, måste vi göra mer, vara mer och få mer ut från var dag. Det finns aldrig utrymme för fel, aldrig tid att sakta ner.

Detta kan vara ett problem då den enda saken vi verkligen BEHÖVER göra är att ta tid för att "äta hälsosamt". Detta sätts vanligtvis åt sidan för att sedan ge utrymme för snabbmat, färdigt tillredda rätter och andra fettfyllda tomma kalorier. Då vi har ont om tid, finns det mindre val.

Alla de tunga ostburgarna, frusna middagarna och allt vitt bröd kan få dig att känna trög och trött. Saken är dock den att du inte behöver nöja dig med detta då det gäller din diet eller att hälla i sig kopp efter kopp av kaffe för att kunna hållas vaken.

Kanske du prövat energidrycker innan för att hålla dig vaken, men reglerna har ändrats. Du vill få energikicken utan en massa löften av tomma kalorier.

Hälsosam energi – då du behöver det som mest

Om du längtar efter ett hälsosamt energialternativ, som återupplivar din kropp snabbt, utan skakningar eller energiförlust, då kommer du att älska Verve!

Med en bekväm och snabbt agerande kick av energi, har Verve en utsökt smak av tropiska frukter, mönstrat efter den mycket populära mangostan frukten.

Verve

Verve ger dig...

  • En utsökt, snabbtverkande blandning.
  • 12 fullspektra vitaminer och 65 nödvändiga spår och ultraspår mineraler.
  • En superjuice blandning av exotisk mangostan, grön te och aloe vera.
  • Verve låter dig ta kontrollen över hur mycket hälsosam energi du får då du behöver det som mest.

Verve energidryck, som smakar utsökt, är en lättkarbonerad dryck som går bra ihop med morgonrusningen eller som en snabbtverkande energidryck. Den är den funktionella och uppfriskande 245 ml energidrycken som levererar 80 milligram av naturlig koffein och en jämn hälsosam energi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0