Hallon/rabarber

Vet inte om ja ska kalla de cheescake men de e närmsta man kan komma

Botten e gjord på

2 dl mandelmjöl
2 dl kokos
2 msk kakao
3 rejäla msk osötad äppelmos

Det ska bli en geggig deg som du trycker ut som botten i en form

Rör ihop kvarg å vaniljpulver som du sen smetar på botten

Rör sedan ihop hallon å rabarber tillsammans med chiafrön i en kastrull så rabarbern delar sig
Lägg detta på toppen å förvara i frysen en stund

Ta upp en stund innan serveringen så hinner kvargen Tina lite

Annars förvara i kylen över natten går oxå bra



Detta hittade ja helt å hållet på idag å ja kände att den kunde blivit lite godare med tex vaniljkvarg mellan (dock e den sötad) eller rent av lite steviaströ i hallongojset!

Men de går juh å testa nästa gång 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0